A vitorlázás összekovácsoló ereje

Elég kemény pár hónapot tudhatunk magunk mögött az üzletben, ahol dolgozom. Alapvetően kapcsolókkal és elektromossággal kapcsolatos készülékekkel, szerszámokkal foglalkozunk, és habár a termékeinkkel képben vagyok, a kollégáimat nem is ismerem, mert annyira gyorsan váltakoztak körülöttem az arcok. Épp ezért találta ki a főnököm, hogy erre egy csapatépítés megoldás.

Pár héttel később jött is a hír, hogy a csapatépítés a Balatonnál lesz, a BalatonPRO szervezésében. Meg is érkeztünk Siófok, a kiindulópontunkra, ahol a közös odaútból kifolyólag már kicsit oldottabbak voltunk a szokásosnál.

A kikötőben felkísértek minket egy vitorlásra, aminek a kapitánya nagyon kedves volt velünk, jó pár vicces története volt. Az érdekes beszélgetések mellett megtudtunk pár vitorlás alapfogalmat, megmutattak néhány, a hajózáshoz elengedhetetlen csomót, és a bátrabbak még azt is megnézték közelebbről, hogy kell a hajót szélben tartani, vagy fordulni vele.

A főnököm direkt úgy szervezte le a csapatépítést a BalatonPRO-nál, hogy egy kis alkoholos frissítőt is kért a hajóra, ami tényleg jól jött, hiszen ez oldotta is a hangulatot. Persze fontos volt a mérték, mindenki érezte azért, hogy nem feltétlen jó ötlet sokat inni egy ilyen programon, mert az már veszélyes lehet vízközelben. De mindenesetre a közös vitorlás oktatásnak és a játékoknak hála nagyon jó hangulatban telt a hajókázás, ment a poénkodás folyton. A sok nevetéstől már nagyon fájt a hasam, mire kikötöttünk, de nem pihenhettünk sokáig.

A BalatonPRO csapatépítésében ugyanis nem csak vízi programok vannak, hanem bizony szárazföldi tervekkel is készültek. Többek között ide tartozott, hogy elvittek minket Tihanyba egy elsőosztályú étterembe, majd megkóstolhattunk néhány jellegzetes helyi bort is, amik mind-mind nagyon finomak voltak. A csapatépítést vezénylő személyzet végig nagyon közvetlen és profi volt, mindig széles mosollyal és őszinte érdeklődéssel fordultak hozzánk. A borkóstoló után egy darabig ejtőzhettünk a Balaton partján, ahol már csak beszélgettünk, élveztük egymás társaságát, na meg a kilátást.

Csodás napot tudhattam magam mögött, és nem örültem, hogy ilyen hamar véget ért. Persze kellemesen el is fáradtam, de azért otthon még meg akartam nézni a BalatonPRO honlapját, mivel ezután a pozitív élmény után őszintén elkezdett érdekelni, hogy a csapatépítés mellett még milyen program-opciók vannak még náluk.

Ha nem a rendezvényszervezés menüponton belül nézelődünk, akkor a privát rendezvények között akár szülinapi buli vagy házassági évfordulós programot is kínál a BalatonPRO csapata. De ha mondjuk épp lánykérés előtt állsz, és egy igazán sajátos ötletet akarsz, akkor bizony egy vitorlás hajókázás közben is megkérheted szerelmed kezét, amire szintén van szervezett keretek között lehetőség a cégnél.

Szóval rengeteg minden van a balatonpro.hu-n. Én ugyan csak a csapatépítésen vettem részt a kollégáimmal, azonban azt nagyon jó szívvel tudom ajánlani, tényleg összehozott minket ez az élmény, azóta is emlegetjük az ezzel kapcsolatos sztorikat.

Nézzetek ti is rá a weboldalra, és szervezzetek cégeteknek a BalatonPRO segítéségével egy felejthetetlen élményt!