Egyedi póló – akár az utolsó pillanatban is…

Alkalmanként, ha időm engedi és szükséges, szünidőn kívül is be-besegítek apukám elektromossági üzletében, ahol kapcsolókat is forgalmazunk, hiszen kisebb hely lévén akad, hogy pár órára vagy egy napra egy kis emberhiány van: olyankor a legegyszerűbb, ha én ugrom be, hiszen tapasztalatom is van az ottani munkával kapcsolatban.
Ha az ismerősi körömből valakinek szüksége van bárminemű elektromossági eszközre vagy kapcsolóra, természetesen gyakran mi vagyunk az elsők, akiket megkeresnek, hiszen, ha nincs is készleten valami, igyekszünk beszerezni – és persze ismernek engem is, így ilyenkor gyakran benéz pár erre járó barátom is, így tudunk legalább pár szót váltani. Mivel a „pult mindkét oldalán állok”, természetesen tisztában vagyok vele, mennyire fontos a vásárlók elégedettsége – és én is estem már bele rossz vásárlásokba, főleg webáruházakat tekintve, hiszen gyakran nehéz kiszűrni a nem megbízható eladókat… így járt egy barátnőm is.

póló lánybúcsúra


A fent említett barátnőm nem olyan régen szintén benézett az üzletbe, az éppen költözésben lévő nővére és annak vőlegénye számára kellett vennie néhány kapcsolót. Beszélgetés közben kiderült, hogy a testvére esküvője, ezzel együtt lánybúcsúja már nagyon közeleg és a lánybúcsú megszervezése nagy részben rá hárult: ezzel semmi gond nem is lenne, mondta, csak éppen rendelt egy általa addig még nem ismert webshopból pólókat a lánybúcsúra, viszont az összeg előre utalása után a cég csak eltűnt az éterben. Így új üzletet kellett keresnie, de már csak az esélytelenek nyugalmával állt hozzá a határidő rövidsége miatt.

Jó eladóként és barátnőként mindenképpen segíteni akartam. Ekkor jutott eszembe a Lolmarkt! Nem olyan régen volt a barátom születésnapja, ő egy pulóvert kapott tőlem ajándékba és úgy emlékeztem, a Lolmarkt árusít pólót lánybúcsúra is, illetve készítenek akár egyedi megrendelése is. Egyébként is, olyan sok minden volt náluk, biztos voltam benne, hogy lesz póló lánybúcsúra!


Ez így is lett: az oldalukon nagyon jól lehet telefonon is keresni, a barátnőm már ott, az üzletben meg tudta nézni a weboldalukat és azt is, hogy valóban megfelelő üzlet lesz a számára – több oldalnyi póló lánybúcsúra volt . Amikor pedig a szállítási idő miatt kezdett volna aggódni, akkor megnyugtattam, hogy a kiszállítás is nagyon gyorsan ment, de ezt a honlapon is írták. Ami mindkettőnket megfogott még, az többek közt a méretcsere lehetősége volt, és hogy egy nagyon szuper útmutató is van az oldalukon a megfelelő méret kiválasztásához, így szinte lehetetlen volt, hogy rossz méretet rendeljen a csapatnak.
Ugyan a Lolmarktnak számos üzlete van az országban, a barátnőm végül a megrendelés mellett döntött. Sőt mi több, nem is bármikor megrendelhetőek közül választottak pólót a lánybúcsúra, hanem a Lolmarkt csapata tervezte meg számukra az előzetes igényeik alapján a mintát és gyártották le a szükséges darabszámban.
Ahogy utólag mesélte, a pólók a lánybúcsúra még bőven időben, az ígért határidőn belül megérkeztek és a méretekkel sem volt probléma. A minőséggel is nagyon elégedett volt mindenki – mi több, megtudtam, hogy a lánybúcsú után a résztvevők közül is rendeltek onnan.
Összességében a Lolmarktban még sem én, sem a barátaim nem csalódtunk, eddig mindenkitől kizárólag jó dolgokat hallottam a webáruházukról és a hagyományos üzleteikről is: mindig minden ügyintézés gyorsan, gördülékenyen folyt és mindent meg tudtak náluk valósítani, legyen szó pólókról lánybúcsúra vagy bármilyen más eseményre.