Elektromossági bolt meglátogatása és olajcsere az idei feladatok

Amióta besegítek nagyapámnak a kis településen, ahol él, sokkal több mindent értek a világból, mint korábban. Mi a haverjaimmal inkább fociban utazunk, de sok dolgot tanulok nagyfatertől az autókról és az otthoni kisebb-nagyobb javításokról is. Persze nem készülök ennyitől arra, hogy villanyszerelői mutatványokra vállalkozzak, de azért azt kijelenthetem, hogy okosabb lettem a pár hét során. Nem is csoda, az elektromossági boltban dolgozik nagyapa egyik kedves barátja, amilyen közvetlen és tájékozott ő is, sokáig el bírom hallgatni a dumáját. Így történt tehát, hogy amit a suliban nem voltam hajlandó mélyen megtanulni az elektromosságról, azt a tudást a nyáron pár hét leforgása alatt magamra szedtem.

Az autót már Budapestre vittük el szervizbe, aktuális volt ugyanis az olajcsere nagyapa verdájában. Azt mondta, hogy az egyik cimborája ajánlotta neki ezt a szervizt, ráadásul nincs is tőlünk messze, így megérte annyit utazni érte. A szerviz egyik különlegessége, hogy bármilyen típusú és márkájú gépjárművet szívesen fogadnak, a szerviz eszközt, valamint szakmai tapasztalatot és rutint tekintve is maximálisan fel van rá készülve.

Emellett nem hagyhatom ki a sztoriból, hogy egy nagyon király weboldaluk is van, ahol minden részletes infó elérhető róluk. Egy teljes menüpontot szenteltek csak a galériának, ahol közelebbről is megmutatják a szervizt. Szerintem ez egy elég jó húzás a részükről, ugyanis az ember szereti előre látni, milyen helyre viszi a kocsit, mennyire bizalomgerjesztő és felszerelt – erre mindkét jelző teljesen helytálló volt második blikkre is. A “Kapcsolat” menüpont alatt találjátok a pontos elérhetőségüket, a telefonszámukat, illetve a címüket, amit térképen is megtekinthettek – a szerviz egyébként a 19. kerületben található a fővárosban.

Az oldalon belül van egy blog szekció is, egy csomó bejegyzéssel – mindenről, ami az autók szervizelésével, karbantartásával kapcsolatos. Így ha a szolgáltatásokról informálódnál – amit megtehetsz az egyes szekciók alatt található gomb segítségével, ami átvezet a részletesebb leírásokhoz -, esetleg tippeket, szakmai titkokat olvasnál annak érdekében, hogy az autód a legjobbat kapja és sokáig legyen hű társad az utakon, akkor mindkettővel jó helyen jársz.

Gondolhatjátok tehát, hogy nem csak az olajcsere, hanem bármilyen autóval kapcsolatos feladat rábízható a Méta autószerviz csapatára, ők biztosan jó áron és profin fogják megoldani a helyzetet! Bízzatok bennem és a nagyfaterban, aki egyből kiszúrta, kikhez kell fordulni…