Elektromossági boltban adtam le a gumidiszkont.hu rendelésem

Mivel kicsit átalakítjuk a lakást jelenleg, ezért folyton jövök-megyek a munkán kívül is, jelenleg a hetem nagy részét egy elektromossági boltban töltöm, hogy a régi-új otthonunkban ilyen téren is minden a lehető legnagyobb rendben legyen majd. A boltban már ismerősként köszöntenek a dolgozók és tudják, mikor kell odajönni hozzám, és mikor nem szorulok épp segítségre. Szerintem egy nap az lesz majd nekik furcsa, ha már nem járok ide… Na de lényeg a lényeg, van, hogy annyira sűrű a napirendem, hogy innen intézek el egy pár dolgot – ez így volt a gumiabroncs rendeléssel is a gumidiszkont.hu címen elérhető online üzletből.

A gumiabroncsokat forgalmazó áruház nekünk már régóta a tarsolyunkban van, vártuk, mikor lesz szükségünk új téli gumira, hogy végre kipróbálhassuk őket. Egy korábbi böngészgetésem során bukkantam rájuk, amikor is lenyűgözött az, hogy mennyi hasznos cikk olvasható az oldalukon, nem csak értékesíteni szándékoznak tehát, hanem tájékoztatni, edukálni is a közönséget. Számomra igazán kényelmes, hogy bárhonnan és bármikor nézelődhetek a legnagyobb gyártók kínálata között és ennyi fáradságot és időt is megspórolok magamnak, amennyit a gumidiszkont.hu nélkül ezzel a foglalatossággal töltenék. Amióta a gumidiszkont.hu-ról vásárolok, azóta eszembe se jutott más kereskedő, annyira megkönnyítette számomra a gumicsere feszült időszakát.

A gumikereső funkció a weboldalon pedig egyenesen szuper! Szélesség, magasság és átmérő az elsődleges három adat, ami alapján keresni tudunk. Ezen felül évszak szerint, márka alapján, terhelési és sebességi index preferenciáinkkal is ki tudjuk szűrni az elképzeléseinkkel kompatibilis típusokat. Az addigi találatokat szűkíthetjük még az alábbiak kipipálásával: szükségünk van-e az erősített kivitelre, illetve legyen-e defekttűrő rendszerrel ellátva, végül, de nem utolsósorban pedig elérhető-e legalább négy darab raktáron az adott típusú autógumiból.