Energetikai tanusítvány gyorsan és egyszerűen az e-tanusitas.eu-val

A múlt héten beugrottam egy elektromossági szaküzletbe, mert szükségem volt néhány új villanykapcsolóra és pár villanykörtére. Ha már ott jártam, gondoltam egyet, és rákérdeztem arra is, nem tudnak-e olyan céget ajánlani, akik energetikai tanusítvány készítéssel foglalkoznak. A házam felújítása miatt ugyanis új tanúsítványt szerettem volna készíttetni, de azt a céget, akikkel korábban ilyesmit csináltattam, már nem találtam.

Az egyik eladó azt ajánlotta, hogy keressek rá az e-tanusitas.eu weboldalra, mert ők igazán profik energiatanúsítványok kérdésében, és tanúsítványok kiállításával is foglalkoznak. Hazaérve meg is kerestem az említett weblapot.

Az energetikai tanusítvány igénylése gyors és egyszerű folyamat

Az e-tanusitas.eu egy profi honlap, amely egyrészt tájékoztatással, másrészt pedig energetikai tanusítvány készítéssel foglalkozik. A tanúsítványok igénylése gyors és egyszerű folyamat, amelyet végrehajthatunk telefonhívás formájában, de elindíthatjuk egy egyszerű internetes űrlap kitöltésével is. A telefonhívás során az ügyintéző minden olyan információt végig kérdez, amelyre a cég munkatársainak a továbbiakban szüksége lehet. Az online űrlap kitöltésekor pedig ugyanezeket az információkat különböző rubrikákba kell majd beírnunk.

Ha megtörtént a tanúsítvány igénylése, akkor következik az ingatlan személyes állapotfelmérése. Ezt az e-tanusitas.eu egy képzett mérnök munkatársa végzi el, aki a felmérés során felvett adatokat eljuttatja azokhoz, akik elkészítik a tanúsítványt. A felmérés után a cég mindössze egy nap alatt készíti el az ingatlan állapotát hitelesen bemutató energetikai tanusítványt. Sürgős esetben pedig kérhetjük azt is, hogy a dokumentum a felmérés után 12 órával már rendelkezésünkre álljon. A tanúsítvány elkészítése után pedig már csak használnunk kell azt.

Az e-tanusitas.eu tehát nem csak abszolút profi cég, akik szakmai szempontból maximálisan megfelelő tanúsítványokat készítenek, hanem emellett villámgyors szolgáltatást is nyújt.

Keresd az e-tanusitas.eu-t, bármilyen kérdésed is van a témában!

A tanúsítványok kiállítása mellett az e-tanusitas.eu foglalkozik az energetikai tanúsítványokkal kapcsolatos tájékoztatással is. Könnyen olvasható és jól megérthető tájékoztató anyagaik segítségével választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy pontosan mi is az az energetikai tanusítvány, illetve miért/mikor lehet szükség rá. Megtudhatjuk, hogy mennyi ideig érvényes egy ilyen dokumentum. És tájékozódhatunk arról is, hogy hogyan befolyásolja egy ilyen tanúsítvány érvényességét egy nagyobb felújítás.

Ezt a weboldalt tehát nem csak akkor érdemes felkeresni, ha energetikai tanúsítványt szeretnénk igényelni. Hanem akkor is, ha ebben a témában bármilyen kérdésünk van. Ők ugyanis mindent meg tudnak válaszolni.