Engem az online patikából való rendelés villanyoz fel

Látnátok a páromat… Imád az elektromosság boltba – nem tudom, van-e ennek valami specifikus neve – menni és ott órákig nézelődni… Nem is értem… Én nőként nem bírom elviselni a hosszas nézelődést, vásárolgatást, ezért is rendelek általában (majdnem) mindent inkább online. Ha tehetném, csak így vásárolnék, de nem minden terméktípusnál éri meg. Elektromossági és kapcsoló boltot online mondjuk nem is ismerek, úgyhogy valahol a barátomat is megértem, de én maradok a jól bevált netes áruházaimnál a továbbiakban is.

Itt van mindjárt köztük a Prevenció online patika, ami az egyik kedvencem, ha nem a legkedvencebb. Korábban nem is tudtam arról, hogy létezik már online patika – sokkal korábban vált volna az életem könnyebbé, levéve rólam a gyógyszertárba mászkálások terhét. Ráadásul az árak is nagyon kedvezőek a Prevenciónál, így tényleg nem lehet panaszra okom. A szállítás 14 ezer forintos vásárlás felett ingyenes, de általában fut még valami aktuális akció, ami legutóbbi látogatásomkor az volt, hogy a a kedvezményes kuponkóddal már 7 ezer forinttól elérhető az ingyen szállítás. De van egyébként olyan is, hogy ez a kedvezmény egy adott márkára, vagy éppen terméktípusra érvényes. Már csak ezért is érdemes gyakran ellátogatni ebbe az online patikába, hogy figyelemmel kísérjük az aktuálisan futó kedvezményeket.

online patika

Ha te még sosem rendeltél a Prevenció online patika kínálatából, csak ajánlani tudom, hogy tegyél velük egy próbát. A rendelésem eddig mindig megérkezett pár munkanapon belül (egy hetet sem vett igénybe a kiküldés), emellett minden sérülésmentesen, szépen becsomagolva érkezett meg természetesen. Nekem nagy könnyebbség, hogy a gyógyszerraktárakat és az egyéb egészségügyi és életmóddal kapcsolatos szereket újra tudom tölteni innen.