Milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás?

Nagyon sok előnnyel jár az, ha valaki székhelyszolgáltatást vesz igénybe, legyen szó bármilyen vállalkozásról. Akár egyéni vállalkozók is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, de fontos, hogy olyan céget válasszunk, akiben megbízunk, akik profik és megbízhatók. Ilyen a szekhelyszolgaltatas24.hu is, akik több mint tíz éves tapasztalattal állnak az ügyfelek rendelkezésére. Pénzügyileg stabil cégről van szó, akik Budapesten több helyszínen és az iparűzési adó mentes Újlengyelben is kínálnak szolgáltatást.

A székhely használati engedély pedig szükséges ahhoz, hogy valahová bejegyeztethessük a székhelyünket. Ezzel kapcsolatban érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen ingatlan lehet székhely. Voltaképp bármilyen ingatlan lehet székhely, ami már a cég, a vállalkozó tulajdonában van vagy a tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy az ő ingatlanát székhelyként használjuk.

Ezt jelenti tehát a székhely használati engedély, azonban van bár plusz feltétel is, melyekkel szintén nem árt tisztában lenni. Ezekről is tájékoztatást nyújt a szekhelyszolgaltatas24.hu, érdemes alaposan áttanulmányozni, hogy tisztában legyünk azzal, mi is az a székhely használati engedély.

A jogszabályi előírásoknak meg kell tehát felelnie mindenkinek, és ebből a szempontból is egyszerű, ha székhelyszolgáltatót választunk. Ez egy nagyszerű lehetőség mindazoknak, akik nem szeretnék vállalkozásuk székhelyét az otthonukba bejelenteni. Valamint azoknak is, akik például mentesülni szeretnének az iparűzési adó fizetése alól.

A szekhelyszolgaltatas24.hu tehát ezt kínálja, egy sokrétű szolgáltatást. Aminek része az is, hogy a jogszabályban előírt módon elhelyezik a cégtáblánkat úgy, hogy az közterületről is jól látható legyen. Ezen kívül átveszik a hivatalos leveleinket, postai meghatalmazással. Ezeket mihamarabb beszkennelik és elektronikusan továbbítják a számunkra. Valamint havonta egyszer postai úton is megkapjuk. A székhelyszolgáltatás nagy előnye, hogy a hivatalos ellenőrzések is itt történnek, tehát nem az otthonunk privát szférájában, valamint az is, hogy a hatósági kényszerintézkedéseket is a székhelynek kell tűrnie.

Aki most kezdi vállalkozását, annak is érdemes ezen elgondolkodnia, hisz nagyon sok terhet le tud venni a válláról ez a szolgáltatás. Nem kell irodát bérelni, nem kell adminisztrációt fenntartani és nem kell sorban állni a postán sem. Csupa előny, megfizethető, korrekt árakon a szekhelyszolgaltatas24.hu-tól.

A székhely használati engedély megléte természetesen ehhez elengedhetetlen, mint ahogy azt sem árt átgondolni, hogy van-e a cégünknek telephelye, fióktelepe. Ezeket azért kell átgondolni, mert, ha az iparűzési adó mentes Újlengyelben lesz a székhelyünk, akkor az adó megoszlik a székhely és a telephely, fióktelep között, tehát nem biztos, hogy jól járunk. Ezt a könyvelőnkkel, adótanácsadónkkal érdemes átbeszélni.